Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Rodin Deprem till Umeå


ÖSKs föredetting Rodin Deprem är tillbaka i Sverige. Hans försök att etablera sig i Tyskland via Greuther Fürth andralag fick lov att avbrytas innan det riktigt hade börjat på grund av COVID-19 epidemin. Under resten av det här året blir det i stället nyuppflyttade Umeå FC i Superettan som han kommer att göra mål för. Dessutom finns det optionsår i kontraktet som väl ingen utomstående vet vad det innebär.

Rodin fick väl aldrig riktigt de chanser han förtjänade under de två åren i ÖSK. Och när han fick speltid var det i allmänhet på positioner som inte var hans bästa. Den potential som han visade upp som skytteligavinnare under det sista året i Akademins P19-lag var han aldrig i närheten av att realisera efter steget upp till A-truppen. Vi får se om Brian Clarhaut, hans tränare i Umeå, kan locka fram målgöraren Deprem igen.

Umeå FC: Rodin Deprem klar för Umeå FC
NA: Förre ÖSK-talangen klar för Superettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.