Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Omoh byter klubb

ÖSKs föredetting Michael Omoh har bytt klubb (igen). Det blev inte mer än drygt ett halvt år i den rumänska klubben FC Politehnica Iași innan det blev dags för ett nytt klubbyte. Den här gången från Rumänien till Israel. (Om inte annat verkar han få resa en hel del).

Omohs nya klubb är Hapoel Kfar Saba och håller till i den israeliska högstaligan. Vem som tog initiativet till klubbytet framgår inte av den rätt knapphändiga informationen i samband med klubbytet. Omoh verkar väl ha gjort rätt bra ifrån sig i Rumänien med deltagande i 18 matcher varav 14 från start. Genomsnittlig speltid strax över 70 minuter.

NA: Klart: Förre ÖSK-spelaren byter Rumänien mot Israel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.