Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sköld till Linköping

Utan att ha några riktigt bra källor på grund av diverse betalväggar konstaterar jag att Victor Sköld verkar ha skrivit kontrakt med ambitiösa div 1-laget FC Linköping City. Linköpingslaget jagar (som vanligt) en plats i Superettan men har redan efter fyra omgångar kunnat se IFK Värnamo dra ifrån ordentligt.

ÖSKs föredetting fick inte någon förlängning av Örgryte efter det att han blivit spelklar efter sin korsbandsskada. Då funderade han på om han överhuvudtaget skulle fortsätta med fotbollen. Men det gör han alltså.

Om Sköld nu är helt återställd och spelbar kommer han säkert att kunna bidra på ett bra och positivt sätt i Linköpings jakt på elitstatus.

I Linköping blir han nu lagkamrat med Adam Larsson som för något år sedan tillhörde ÖSKs akademi (som nittonåring). Larsson var för övrigt målskytt i helgens östskötaderby och bidrog med ett av två mål då Linköping sänkte Larssons moderklubb Motala AIF. På motståndarsidan i den matchen hade han tre andra före detta akademispelare från ÖSK, nämligen: Adam Bark, Albin Ödberg och Almin Masic.

Svenska Fans (FC Linköping United): Ny anfallare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.