Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sköld får lämna Örgryte

Örgryte IS skriver idag på sin webbplats, att det inte blir någon förlängning av kontraktet för Victor Sköld. Sköld fick förra året en riktigt bra start i sin nya klubb, men drabbades sedan av en knäskada, som tagit avsevärd tid att läka. Då hans kontrakt med Örgryte gick ut vid årsskiftet kom man i och för sig överens om en femmånaders förlängning för att han skulle kunna bli klar med sin rehabilitering.

Men någon fortsättning blir det alltså inte. Om det beror på att knät inte blev bra eller om det var ekonomiska överväganden som låg bakom beslutet framgår inte. Örgrytes ekonomi var väl inte ens före COVID-19 epidemin speciellt bra, så att de vill chansa på en spelare vars fysiska status de inte är säkra på är inte troligt.

Tråkigt för Sköld, som alltid gjorde ett energiskt och positivt intryck på mig under sin tid i ÖSK. Även om det inte gick så bra med målgörandet.

Örgryte IS: Victor Sköld lämnar ÖIS Fotboll

Statistik från fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.