Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Prodell klubblös i Eskilstuna

NA skrev för några dagar sedan om Viktor Prodells avbrutna proffskarriär i Vietnam. Det gick inte alls som han (eller någon annan) tänkt sig. En match för den nya klubben Ho Chi Minh City FC följdes av en knäskada som höll honom borta från spel i en dryg månad. Under tiden hade klubben skaffat sig en brasiliansk anfallare och dessutom hade spel i ligan avbrutits på grund av Covid-19 epidemin. Ligaspelet i Vietnam återtas först till hösten, men då är ÖSKs föredetting inte längre med. Han har kommit överens med klubben om att avsluta kontraktet.

Prodell har nu återvänt till sin hemstad Eskilstuna, där han försöker att hålla igång på egen hand, medan han väntar på att det skall dyka upp någon ny försörjningsmöjlighet. Så lätt är det väl inte med värvningsfönstren stängda och klubbarna hårt ansatta av likviditets- och lönsamhetsproblem.

NA: Förre ÖSK-anfallaren bröt med vietnamesiska klubben – nu letar han ny arbetsgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.