Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Framtiden oviss för Sköld

Göteborgs-Posten har varit i kontakt med ÖSKs föredetting Victor Sköld för att kolla läget. Artikeln ligger bakom GPs betalvägg, så den är inte tillgänglig mer än för tidningens prenumeranter. Men FotbollDirekt har tagit upp tråden.

Efter det att hans kontrakt med Örgryte gått ut fick anfallaren en liten chans att trots allt hinna komma igång efter den knäskada som höll honom borta under fjolåret. Kontraktet förlängdes till utgången av april månad och tanken var att han under tiden fram tills dess skulle hinna motivera klubben till en förlängning av kontraktet. Men nedstängningen av svensk seriefotboll på grund av Covid-19 epidemin har gjort att han inte fått någon möjlighet att visa upp sig i skarpt läge.

Det mesta verkar tyda på att fotbollskarriären kan vara över för anfallaren. Örgryte lär inte ha några pengar att lägga på ett rehabiliteringsobjekt och vill säkert inget annat än att i möjligaste mån hålla ner sina kostnader. Anfallaren själv verkar inställd på att detta kan innebära slutet på hans karriär (som fotbollsspelare).

FotbollDirekt: Sköld kan avsluta karriären: ”Vi får se hur det blir”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.