Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Simon Gustafsson lånas ut till BK Forward?

ÖSK har varit väldigt tydliga med att de avsåg att låna ut sin tredje målvakt Simon Gustafsson. Det sade man innan man ens hade hunnit skriva ett förlängningskontrakt med honom.

Det har dock varit oklart hur det gick med de planerna. Jag trodde nog själv att Rynninge IK var det lag som låg närmast till hands efter det att de förlorat både sin förstemålvakt Andreas Carlström till Örebro Syrianska samt Daniel Angergård som numera är akademitränare för ÖSK P17. Men de verkar ha löst sina målvaktsbehov på annat sätt (dvs. genom att ta in Tim Månsson från Karlslund och Sebstian Molnar från BK Forward. Dessutom finns den tidigare ÖSK-ungdomen Hampuz Cederlind där).

Så det kanske blir BK Forward. Simon stod i alla fall i mål för dem då de mötte ett U21-lag från Degerfors för några dagar sedan. (Forward vann den matchen, men det var som sagt en rätt ungdomlig motståndare de hade emot sig). Fast Forward har i Steffen Kraus en förstemålvakt som Simon väl inte lär rubba på. Att gå in som andremålvakt i Forward är väl inte tillräckligt utvecklande.

BK Forward: Seger mot Degerfors


Tillägg dagen efter. NA: ÖSK-målvakten kan hamna i BK Forward

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.