Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Försäsong 2020: Trupp till träningslägret

NAs Elena Lövholm skriver, att ÖSK tagit ut följande spelartrupp till träningslägret i Marbella. Det blir följande spelare som får göra resan till Spanien:
Oscar Jansson, Jake McGuire, Daniel Björnquist, Kevin Wright, Arvid Brorsson, Benjamin Hjertstrand, Michael Almebäck, Albin Granlund, Daniel Björkman, Hussein Ali, Helmer Andersson, Dennis Collander, Martin Broberg, Alfred Ajdarevic, Jake Larsson, Niclas Bergmark, David Seger, Johan Mårtensson, Robin Book, Simon Amin, Nordin Gerzic, Eric Björndahl, Agon Mehmeti, Noel Milleskog.

Om man jämför denna trupp med den nominella A-lagstruppen saknas tre spelare medan Noel Milleskog har fått en plats.

De spelare som inte finns med av diverse anledningar är Fabio, Isaac Boye och Simon Gustafsson.

Fabio har fått ett mindre bakslag i sin rehabiliteringsprocess och klubben anser att han har bättre möjligheter till rehabilitering i Örebro än i Marbella.

För Isaac Boyes del anges att han fortfarande har någon form av problem med sin dokumentation och att han därför måste stanna kvar och träna med Akademin. Låter väl lite underligt med tanke på den fria rörligheten i EU. Har han kommit in i Sverige borde han väl kunna resa vidare inom Schengen-området i alla fall.

Att Simon Gustafsson, som flyttades upp i A-truppen för bara några veckor sedan inte finns med verkar Lövholm ha missat. I normala fall borde man väl ha med tre målvakter på ett veckolång träningsläger kan man tycka. Det blir ju besvärligt med träningarna om någon av de två som är med blir sjuk eller skadad. En tänkbar förklaring till att han inte finns med i truppen skulle kunna vara att man nu funnit en klubb han kan spela med under den här säsongen och att han redan tränar med dem.

NA: Han är talangen Axel Kjäll valt ut till Marbella-lägret – och de stannar hemma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.