Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alhassan Kamara tillbaka i Sverige

ÖSKs föredetting Alhassan Crespo” Kamara är tillbaka i Sverige, skriver FotbollDirekt. Hans kontrakt med den grekiska klubben Panetolikos har avslutats och han är tillbaka i Sverige för att slutrehabba den knäskada han drabbades av i Grekland.

Crepos knäskador har ju onekligen blivit något av en följetong. Frågan är om han inte tillbringat mer tid i rehab på grund av knäproblem än han varit tillgänglig för spel. Den här gången verkar det dock som om problemet inte var hans vanliga utan skadan berodde på en avsliten knäskålssena. Hans återhämtningsperiod beräknades till ungefär ett halvt år, men nu har det gått drygt ett år och han är ännu inte spelklar.

Crespo kan dock kommit så pass långt att han nu kan träna fotboll igen och han tror själv att han ska kunna spela match inom två månader.

På frågan om han tror att allsvenskan kan vara ett alternativ för come-backen, svarar han.
– Just nu vill jag inte stänga någon dörr alls. Samtidigt har jag bra kontakt med klubben i Grekland. Och jag har sagt: ”Om jag blir frisk är jag öppen för er”. Men först måste jag komma tillbaka till 100 procent.

Enligt spelaren har han haft kontakt med några allsvenska lag som har velat kolla läget, men längre än så verkar det inte ha gått.

Någonting för ÖSK?
Jag är mycket tveksam på grund av hans tidigare skadeproblematik. Jag undrar om han någonsin spelat en hel säsong utan att få ett återfall av sina knäproblem. Med tanke på de problem som Mehmeti och Broberg har haft är det tveksamt om det är så bra att ta in ytterligare en spelare med en besvärlig skadehistoria.

FotbollDirekt: Tillbaka i Sverige – öppnar för allsvensk underskrift

Alhassan Kamaras statistik från fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.