Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Expressen: Holmberg till Djurgården

Kalle Holmberg ville inte förlänga med IFK Norrköping. Han ville utomlands. Nu verkar han att hamna i Djurgården. Expressen skriver, att anfallaren läkarundersöks av mästarklubben i dag och att han presenteras senast i morgon (som är en lördag).

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson varken vill eller kan bekräfta något innan allt är klart, men går i alla fall så pass långt att han bekräftar att de talats vid.

Expressen: Klar för Djurgården – presenteras inom kort


Tillägg.
Jag hade knappt hunnit trycka på enter innan Djurgården bekräftade, att Expressen hade rätt. Kalle Holmbergs utlandslängtan tog honom inte längre än från Norrköping till Stockholm. Ikväll bekräftade Djurgården att de skrivit ett treårigt kontrakt med Holmberg.

Djurgårdens IF: DIF förstärker offensiven inför 2020 med välrenommerad anfallskraft från IFK Norrköping.

Holmberg blir därmed den fjärde spelaren i Djurgården som spelat i Örebro. Sedan tidigare finns ju Kevin Walker, Jonathan Ring och Astrit Ajdarevic i klubben. I Djurgårdens artikel tas upp att Holmberg tidigare spelat med både Ajdarevic (i ÖSK) och Bärkroth (i Norrköping). Men han har faktiskt även spelat tillsammans med Jonathan Ring (i Talangtruppen/ÖSK Ungdom)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.