Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bara 4 månader för Sköld

Victor Sköld


När Victor Sköld lämnade ÖSK efter den förra säsongen tog det inte många dagar innan han hade ett nytt kontrakt påskrivet och klart. Det var med Örgryte som väl hoppades att han skulle kunna återuppstå som skyttekung igen. Helt övertygade att så skulle bli fallet var man dock inte i göteborgsklubben. Kontraktet var bara på ett år om än med ett vidhängande optionsår.

Till att börja med såg allt väldigt bra ut. På de första 6 matcherna gjorde han 3 mål och svarade dessutom för två assist. Den sjunde matchen stod han över och i den åttonde var den verkliga olyckan framme. I slutet av första halvlek i matchen mot Varbergs BoIS gick ett av hans knän sönder – avslitet korsband och fotbollskonvalecens under resten av året.

Den skadan inträffade i mitten av maj och sedan dess har ÖSKs föredetting jobbat på sin rehabilitering. Denna är inte klar än, men Örgryte har i alla fall varit hyggliga nog att ge honom ytterligare fyra månader att komma i form. Gör han inte det lär det vara färdigspelat i Örgryte för hans del.

Örgryte IS: Victor Sköld förlänger sitt kontrakt med fyra månader
Eller kanske snarare: ”Örgryte förlänger Victor Skölds kontrakt, men bara med fyra månader.
NA: Ex-ÖSK:aren förlänger efter allvarliga skadan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.