Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ilir Berisha får lämna Västerås SK

ÖSKs föredetting Ilir Berisha har under de senaste två och en halv åren representerat Västerås SK. Som lagkapten var han med och tog upp VSK i Superettan och försvarade (med en viss möda) i år denna serietillhörighet. (Mödan var VSKs inte Berishas). Totalt har han i år spelat 21 seriematcher för VSK och vilka 18 var från start. I de siffrorna kan man möjligen skymta en del skadeproblem likt de han drabbades av under sin tid i ÖSK.

Berishas kontrakt går ut efter den här säsongen. Det har funnits en option för VSK att förlänga, men klubben har valt att inte göra det. Tråkigt förstås för mittbacken, men han borde väl inte ha några problem att få ett nytt fotbollsjobb hos en annan klubb, tycker jag. Berisha fyllde i somras 28 år, vilket inte är så mycket för en placeringssäker mittback.

Västerås SK: VSK Fotboll och Ilir Berisha går skilda vägar
VSK-bloggen Anno 1904: Tack Ilir Berisha för din tid i VSK Fotboll
SvFF: Spelarstatistik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.