Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Har Besara redan tröttnat?

Nahir Besara tycker det är jobbigt i Saudiarabien. Det berättar han i en intervju för Aftonbladet som sedan i lämpliga delar återges av NA. Familjen är kvar i Sverige, lagkamraterna kan han inte umgås med på grund av språkförbistringen och speciellt många andra har han inte att umgås med. Och inte verkar det gå så värst bra med fotbollen heller.

– Jag älskar allsvenskan. Jag tittar hellre på allsvenskan än Premier League. Jag har följt varje match nu i Svenska Cupen. Jag hoppas kunna spela i allsvenskan igen en dag. Det kan bli om en månad, det kan bli om fem år, säger 28-åringen till tidningen.

Så som det låter på Besara är han tillbaka i Sverige när sommarfönstret öppnar. Han trivs ju inte och får knappt spela.

Så här långt har det bara blivit tre matcher för hans del. Inbytt i två av dem och utbytt i den tredje.

Inte går det så värst bra för hans lag heller. De ligger på nedflyttningsplats med fyra poäng och åtta målskillnadsmål upp till den säkra mark som för tillfället innehas av Kennedy Igboananikes Al-Hazem. Dessa två lag möttes för övrigt idag i en sexpoängsmatch som slutade med seger för Besaras Al Feiha. Själv fick han dock inte bidra till segern eftersom han aldrig blev inbytt.

NA (Betalvägg): Besara öppnar upp om livet i Saudiarabien

För Kennedy har Saudivistelsen börjat bättre. Hans lag ligger ju ovanför strecket och han har fått speltid i alla matcher utom i den allra första. Han har dock ännu inte fått spela en hel match. Den senaste mot Al Feiha verkar dessutom vara den första som han fick starta i.

Spelarstatistiken är FlashScore.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.