Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Många reaktioner på Birro

SR P4 Örebro rapporterar, att det varit många reaktioner på ÖSKs anställning av Marcus Birro. Betydligt mer än vad klubben förväntat sig. Bland annat har tydligen tidigare lokalpolitiker som Kent Persson, Staffan Werme och Björn Sundin haft synpunkter på saken. Vad de tyckt har jag ingen aning om, men med ledning av deras partitillhörighet skulle jag kunna gissa att Persson var positiv och de andra två negativa.

ÖSKs VD Simon Åström uttalar sig och säger (något förvånande) att man nu måste förhålla sig till reaktionerna. Som alltså verkar ha varit mycket negativa. Annars behöver man ju inte förhålla sig.

Tyvärr har ÖSKs beslutfattande den här ”våren” präglats av en påfallande tondövhet. Från träningslägret i Dubai, över ett märkligt uttalande av Åström inför matchen mot det uzbekiska laget Pakhtakor Tashkent till anställningen av Birro. Åström, som tidigare verkade göra det mesta rätt, har inte haft någon vidare inledning på det här året. Fast det behöver i och för sig inte vara Åström som är ”boven i dramat”. Det kan vara Pauly som driver på också. Hur som helst – inte så bra.

SR P4 Örebro: ÖSK:s ledning: Oväntat mycket reaktioner kring Marcus Birro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.