Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Yasin till Hisingen

Ahmed Yasin i försäsongsträning på Universitetets gräsplan (2014).


Ahmed Yasin har haft en minst sagt omväxlande tid sedan han kom till AIK år 2016. AIK-tränaren Rickard Norling verkar inte ha haft något större förtroende för honom utan man har lånat ut honom så fort en möjlighet till detta erbjudits. Bäst lyckades han i Häcken hösten 2017 då han gjorde sju mål och tre assists på 15 matcher. Helt ok med andra ord. Många trodde nog då att utlåningen skulle bli permanent.

Så blav det dock inte utan Yasin återvände återigen till AIK utan att lyckas etablera sig på allvar. Efter en vända till Qatar har nu äntligen flytten till Häcken på Hisingen blivit definitiv. Klubben skriver på sin webbplats att man skrivit ett treårigt avtal med ÖSKs föredetting. Vi får se om han den här gången lyckas stanna kvar så pass länge hos en och samma klubb.

BK Häcken: Ahmed Yasin återvänder till Hisingen

Spelardata från Fotbolltransfers.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.