Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Fagerström förlängde

Anton Fagerström


ÖSKs föredetting målvakten Anton Fagerström har förlängt sitt kontrakt med Västerås SK – en av nykomlingarna i Superettan. Det nya kontraktet är tvåårigt. Fagerström kan se tillbaka på en mycket framgångsrik säsong år 2018 och sägs vara en av de främsta anledningarna till att VSK kunde ta ett steg uppåt i seriesystemet.

VSK: Anton Fagerström två år till för VSK
VLT: (Mittmedias betalvägg): Succémålvakten förlänger med VSK

Fagerström fick under sina två år med ÖSK aldrig någon allsvensk match till sitt CV. Men tiden var säkert ändå postiv för honom och hjälpte honom säkert då han sökte en ny klubb efter att ha bestämt sig för att bryta upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.