Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lipovac förlängde

Christer Lipovac (augusti 2014)


Karlslund kunde igår glädja sig över att ÖSK:s föredetting Christer Lipovac valde att förlänga sitt kontrakt med klubben. En av de viktigare pusselbitarna i lagbygget inför den kommande säsongen hamnade alltså på rätt plats.

Trots intresse från annat håll stannar Lipovac kvar i sin moderklubb. Bland annat Carlstad United, som verkar att satsa ordentligt, var intresserade men fick nobben.

Lipovac skrev på för ÖSK 2013, men med överenskommelsen att han skulle fortsätta att spela med Karlslund en säsong till. Tiden i ÖSK spolierades till stora delar av återkommande skadeproblem och hans allsvenska karriär inskränkte sig till tre inhopp år 2014. Året därpå blev det efter sommaren en ny utlåning till Karlslund innan han år 2016 gick tillbaka till sin moderklubb.

Karlslunds IF: Christer Lipovac förlänger med Karlslund!
NA (Betalvägg): Skyttekungen förlänger med Kif

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.