Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Pärlan har spelat klart

Pär Ericsson tycker nu att han spelat klart.


Pär ”Pärlan” Ericsson lånades in av ÖSK från Kalmar FF under hösten 2015. Totalt spelade han 13 matcher för Sportklubben varav åtta från start. Målskörden för den notoriska målgöraren inskränkte sig dock till 3 stycken, varför det inte blev mer än en halv säsong hos ÖSK innan han återvände till Kalmar FF. Fotbollsfärden gick sedan vidare till Kongsvinger via Jönköping Södra för att sedan avslutas hos div 2-laget Karlstad BK. Till värmlänningarna anlände han korsbandsskadad, så det blev inte så många matcher för dem.

Jag fick ett väldigt gott intryck av den sympatiske värmlänningen under hans tid i Örebro.

KBK, som från och med år 2019 utmanar Carlstad United i div 1, får dock inte med sig sin stjärna till nästa säsong. ”Pärlan” som faktiskt inte är äldre än 30 år (jag tycker att han varit med hur länge som helst), har beslutat sig för att lägga fotbollsskorna på hyllan. Bristande energi och en sliten kropp gör att han tycker att han nu spelat klart.

Karlstad BK: Pär Eriksson avslutar sin karriär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.