Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Bra start Brendan Hines-Ike

Det går bra för Brendan Hines-Ike. I den senaste serieomgången, då Kortrijk spelade 3-3 på hemmaplan mot KRC Genk, blev han av klubbens supportrar utsedd till ”Kerel van de Match” (ungefär Matchens lirare).

Nu för tiden är Brendan för övrigt omskolad till högerback. Något som säkert passar honom bra. I matchen mot Genk noterades han för två målgivande passningar. Redan tidigare hade han en sådan från den förra matchen som var mot Charleroi på bortaplan.

Totalt har han spelat sex matcher. I den första blev han utbytt efter 81 minuter. I de efterföljande fem har han spelat full tid. Utöver de tre assistpoängen har han även hunnit med att få två gula kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.