Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Saeid till Sirius?

ÖSKs föredetting Mohammed Saeid är på jakt efter en ny klubb. Efter åren i USA gick han till danska Lyngby, som dock trillade ur den danska förstaligan. Kontraktet bröts nyligen eftersom Lyngbys ekonomiska ställning försämras på grund av nedflyttningen. De kanske ville att han skulle fortsätta med försämrade villkor och då kunde han bryta kontraktet.

Intresse finns från svenskt håll har det rapporterats och det verkar vara Sirius (minst) som det rör sig om.

UNT: Mittfältare uppges nära Sirius

Något egentligt intresse från ÖSK verkar det den här gången inte finnas i den flinke mittfältarens tjänster. Magnus Sköldmark sade i det studioprogram som ÖSK lade ut igår, att man hade kontakt i samband med att Saeid lämnade USA, men att man inte haft det den här gången. Eftersom spelarens agent med allra största säkerhet har kontaktat alla tänkbara intressenter så får man väl förmoda att ÖSK verkligen inte är intresserade den här gången.

Jag har svårt att se var Saeid skulle kunna ta plats på ÖSKs mittfält för närvarande. Vad ÖSK behöver är en spelare som kan ta över när Gerzics krafter är på upphällningen och riktigt den profilen har inte Saeid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.