Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Naah lämnar Manchester City

Divine Naah


Divine Naah, inlånad från Manchester City till ÖSK förra våren, fick aldrig till det hos ÖSK. Han lämnade klubben genom sommarfönstret, gick klubblös under hösten och lånades sedan ut till den belgiska klubben AFC Tubize.

Nu har Naahs kontrakt med Man C nått sitt slut och han kommer att fortsätta i den belgiska klubben. De har nämligen i dagarna kommit överens om ett tvåårskontrakt. Lite märkligt måhända, eftersom Naah inte verkar ha gjort något större avtryck i Belgien (heller). Men tydligen bra nog för att motivera en fortsättning.

AFC Tubize spelar på den belgiska andranivån och skulle egentligen ha lämnat denna efter att i årets säsong hamnat sist i nedflyttningsserien. Deras fortsatta spel i Proximus League räddades dock den här gången av konkursen för Lierse.

Under sin lite vingliga karriär har Naah så här långt hunnit med att som utlånad spela för Strömsgodset, NAC Breda, Nordsjaelland, Örebro SK och slutligen AFC Tubize.

Proximus League: Einde contract bij Manchester City… en nu op definitieve basis naar AFC Tubize

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.