Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

SEF: Frebran fortsätter i styrelsen

Föreningen Svensk Elitfoboll (SEF) skriver på sin webbplats, att Stefan Andreasson från Elfsborg i ett fyllnadsval tar över den plats som IFK Göteborgs Frank Andersson lämnat ledig. Detta efter det att Andersson lämnat änglaklubben och i SEF:s styrelse.

Av artikeln framgår även, att Rose-Marie Frebran valts om för en ny period. Något som förvånar mig en smula eftersom hon väl inte längre har någon funktion i vare sig Elitfotboll eller i Fotbollsklubben.

I och med att Frebran fortsätter i både SvFF och i SEF så bibehåller hon sin ”makt”position inom svensk fotboll.

SEF: Elfsborgs Stefan Andreasson ny i SEF:s styrelse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.