Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Saeid till Danmark

Mohammed Saeid på ÖSK-tiden (2012)


ÖSKs föredetting Mohammed Saeid har bestämt sig. Efter att ha valt (för det var väl han som valde?) att lämna Colorado Rapids i den nordamerikanska MLS-ligan kommer han fram till sommaren 2020 att representera danska Lyngby Boldklub. Eventuella förhoppningar om att han skulle återvända till Örebro kan nu alltså skrinläggas.

Klubhbvalet kan förvåna en del. Lyngby tillhör inte direkt Superligans bättre lag utan ligger tredjen sist i serien under vinteruppehållet. Att det blev Danmark är däremot inte så konstigt. Precis som i Sverige åtnjuter utländska fotbollsspelare en avsevärd skattefördel, vilket gör det svårt för hemlandets klubbar att konkurrera om spelaren.

Det är inte någon topplpöubb Saeid ansluter till. ( Flashscore.se)

Lyngby BK är att gratulera – de får in en konstruktiv mittfältare med god arbetskapacitet och -moral.

Lyngby BK: Lyngby henter midtbaneprofil i Major League Soccer

Mohammed Saeid (Statistiken från Fotbolltransfers.com)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.