Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nilsson fortsätter i Brage

Erik Nilsson fortsätter hos Brage


ÖSKs föredetting Erik Nilsson, som representerat ÖSK både i Talangtrupp och A-lag har förlängt sitt kontrakt med IK Brage. Erik gick till Brage efter två år i Degerfors. Borlängeklubben skriver på sin webbplats att Erik var en starkt bidragande orsak till att Brage vann sin div 1-serie och tog sig upp till Superettan igen. Från sin mittfältsposition stod han för sex mål och förmodligen även för ett knippe målgivande passningar – just passningsspelet var ju något av hans specialitet.

I Brage finns dessutom ytterligare en före detta ÖSKare och talangtruppsspelare. Målvakten Peter Rosendal har varit given i dalamålet men har väl så vitt jag vet inte bestämt sig för om han skall fortsätta i Brage eller göra något annat.

Om allt går enligt plan (för ÖSK och Brage) kommer vi kanske att få en möjlighet att se Erik i aktion på Behrn Arena under försäsongen. Enligt Dalarnas Tidningar finns det en träningsmatch som preliminärt är inbokad mellan de två lagen den 11 mars. Om det blir någon sådan match är dock beroende på hur det går för ÖSK i Svenska Cupen. Helgen den 10/11 mars skall nämligen kvartsfinalerna i Svenska Cupen avgöras.

IK Brage: Erik Nilsson förlänger kontraktet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.