Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Riddez nominerad till utmärkelsen som årets (dam)tränare

ÖSKs föredetting Joel Riddez är en av tre tränare som nominerats till årets damtränare. Joel har under det senaste året tränat Djurgårdens allavenska damlag. De andra två tränarna som nominerats är Kim Björkegren, Linköpings FC samt Elisabet Gunnarsdottir, Kristianstads DFF.

Bland de nominerade saknas dock KIF Örebros tränare Martin Skogman, som lyckades med konststycket att ta laget ur Damallsvenskan trots att han förfogade över en trupp som definitivt borde ha räckt till en plats på den övre tabellhalvan.

SvFF: Nominerade Årets tränare Dam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.