Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Upphittad på nätet: Robert Mambo-Mumba

Jag hittade en notis på helagotland.se om att ÖSKs föredetting Robert Mambo-Mumba bytt klubb (igen). Robert M-M spelade bara en halv säsong med ÖSK, men minnet av den sympatiske kenyanen har ändå av någon anledning etsat sig fast i minnet. Det där nickmålet mot AIK bidrar nog till det.

Den senaste stationen i hans svenska fotbollsresa ligger i Stockholm. Han har lämnat den gotländska div 4-klubben Levide till förmån för Ekerö IK – en annan klubb på samma nivå i den svenska fotbollspyramiden.

– Han vill hjälpa dom ur en prekär situation. Jag tror att han känner någon i klubben. Han har erbjudits jobb med bättre betalt och lägenhet däruppe och han känner att det blir bättre för honom. Jag förstår hans beslut och vi finns kvar om han skulle vilja återvända på något sätt så småningom, säger Levides fotbollsansvarige Peter Edlund.

helagotland.se Tidigare fotbollsstjärnan har lämnat Gotland


Robert Mambo Mumba – stastistik från fotbolltransfers.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.