Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lukman Murad till Jordanien

Lukman Murad tillhörde ÖSKs A-trupp år 2014.


ÖSKs tidigare talang Lukman Murad har lämnat sin hittillsvarande klubb Syrianska IF Kerburan från Västerås. I stället kommer han fortsättningsvis att spela för det jordanska laget That Ras Club. Hans nya klubb tillhör Jordaniens högsta liga. I den säsong som avslutades i maj lyckades That Ras Club att men en poängs marginal samt en bättre målskillnad klara sig kvar bland de 12 lag som tillhör förstaligan.

Lukman kom fram som en stor talang i ÖSK Ungdom då han var i 14-15 årsåldern. Han spelade några pojklandskamper och tillhörde ÖSKs A-trupp år 2014. Därefter började karriären slutta utför och via BK Forward och Örebro Syrianska hamnade han inför den säsongen i Syrianska Kerburan. Återstår att se om flytten till Jordanien innebär ett lyft eller ej.

NA: Syrianskaspelaren ut på nya äventyr – klar för jordansk klubb
Syrianska IF Kerburan: Lukman Murad lämnar Syrianska


Spelarstatistik från Fotbolltransfers.com. Div 2-matcherna verkar inte vara registrerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.