Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Upphittad på nätet: Eiður Sigurbjörnsson

Jag råkade se, att ÖSKs föredetting Eiður Sigurbjörnsson bytt klubb. Efter det att det tyska spelåret 2016/2017 avslutats lämnade han sin klubb Holstein Kiel och flyttade hem till Island. Där representerar han nu Valur – en av de isländska toppklubbarna.

Såvitt jag kan se hade Eiður fortsatta skadeproblem under sin tid i Tyskland. Han tillhörde Holstein Kiel under en och en halvsäsong och borde ha spelat närmare 60 matcher. Men han deltog bara i 19 seriematcher med förstalaget samt vid 2 ytterligare tillfällen med detta lag. För klubbens andralag spelade han endast 10 gånger. Han lämnade Kiel när det att hans kontrakt var på väg att gå ut.

Sport.de: Sigurbjörnsson kehrt Kiel den Rücken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.