Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Alvbåge åter till Göteborg?

Göteborgs-Posten skriver idag, att det verkar som om ÖSKs föredetting John Alvbåge kan vara på väg tillbaka till Sverige och IFK Göteborg. Hans tid i MLS-laget Minnesota United har inte varit så lyckosam och risken sägs nu vara att hans halvårskontrakt inte förlängs i enlighet med den artonmånadersoption som finns.

Vid en tidig retur till Sverige blir det med största sannolikhet till IFK Göteborg. Formellt sett är Alvbåge nämligen bara utlånad till Minnesota. Hans kontrakt med klubben löper inte ut förrän efter utgången av nästa års säsong. Knappast var den klubben med sin svaga ekonomi behöver.

Göteborgs-Posten: Efter tunga tiden – Alvbåge kan återvända till IFK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.