Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Osynliga Handen om ÖSK

På bloggen Den Osynliga Handen kan man nu läsa en kortare ”analys” av ÖSKs ekonomiska utveckling. Ett stabilt mittenlag som inte har ekonomin att göra några avgörande avtryck i de allsvenska toppstriderna verkar vara hans uppfattning om klubben. Vilket nog stämmer rätt väl med hur det sett ut hittills och kommer att se ut om inte ÖSK lyckas höja sina intäkter ordentligt.

Handen tror att vägen till den inkomstförstärkningen går via ökade publikintäkter. På den punkten tror jag han har fel. Det är ökade marknadsintäkter som klubben i första hand måste förlita på sig på om man vill etablera sig på en högre nivå i Allsvenskan – och det säger man ju att man vill.

Den Osynliga Handen: Inför Allsvenskan – Örebro SK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.