Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Mål av Yasin räddade poäng för Irak

Ahmed Yasin tränade med ÖSK som förberedelse inför VM-kvalet mot Australien.


Ahmed Yasins mål i den 77:e minuten räddade en poäng för Irak då de mötte Australien på bortaplan i en VM-kvalificeringsmatch. Ahmed började matchen på bänken och blev inbytt i den 56:e minuten. The Guardian skriver:

Målet på YouTube:

Inte för att målet hade så värst stor betydelse för Irak. De är i praktiken redan avhängda i kampen om platserna i VM. Men för hemmalaget var det utan tvekan en missräkning. De har Japan och UAE jagande efter sig med en match mindre spelad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.