Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Yasin siktad på ÖSKs träning

Ahmed Yasin tränade med ÖSK igen.

Ett oväntat ansikte dök upp då ÖSK genomförde en internmatch vid dagens träning. Ahmed Yasin stod vid sidan av under den första halvleken men hoppade in som vänsterback i den andra. Den qatariska ligan har för tillfället speluppehåll fram till den första april. Ahmed själv är uttagen till den irakiska spelartrupp som skall möta Australien i en VM-kvalmatch den 23 mars. Ahmed har därför kommit överens med ÖSK att han kan träna med dem för att hålla formen uppe tills dess att det blir dags för hans landslag att samlas.

För Al Muaidar, det lag han är utlånad till under våren, har han spelat 10 matcher och gjort två mål. Speciellt bra för hans lag har det inte gått. Han togs in för att försöka rädda laget kvar i den högsta ligan. Den målsättningen verkar nu ouppnåelig. Hans lag ligger näst sist och har 9 poäng upp till säker mark med tre omgångar kvar att spela.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.