Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Upphittad i Blekinge: Adam Eriksson

Det blir en ny klubbadress för Adam Eriksson som hunnit med en hel del under sin fotbollskarriär. (Foto: FK Karlskrona).

Den tidigare Talangtruppsspelaren Adam Eriksson har nu gjort klart med en ny klubb. Efter att bland annat provtränat med Åtvidaberg och noterat intresse från Norge blev det något otippat FK Karlskrona för hans del.

Intresse fanns som sagt både från Superettan och från Norge, men det drog ut på tiden. Adam var väl inte förstavalet utan stod på listan över Plan B-lösningar hos aktuella klubbar. Därför slog han till när intresset från blekingeklubben materialiserades.

Adam blir således kvar i div 1 Södra i vilken serie han representerade göteborgsklubben Utsiktens BK förra året. Hans nya klubb tog steget upp från div 2 förra året med en marginal på 6 poäng till kvalplatsen och hela 17 poäng till tredjeplatsen (ojämn serie tydligen). Utan tvekan ett kap för den nyblivna div 1-klubben som nu skall försöka etablera sig på en högre nivå.

FK Karlskrona: Adam Eriksson klar för FK Karlskrona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.