Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Tre juniorer får åka med till Portugal

Kevin Johansson, Arvid Brorsson och Adam Bark åker med A-truppen till Portugal. (Foto: Örebro SK).

NA skriver idag, att det blir tre juniorer som får följa med A-truppen på tränings- och matchlägret i Portugal. De tre som dragit en vinstlott är Adam Bark. Arvid Brorsson och Kevin Johansson. Från början hade sju spelare ombetts att förbereda sig på att eventuellt åka med på lägret. De som nu får packa upp resgrejorna igen är Viktor Walldén, Ebrima Jaiteh, Martin Trinh och Viktor Franssila.

Att få åka med på det här lägret är i och för sig ingen garanti att man är på väg in i A-truppen. Förra året var det fem ungdomar som fick åka med. Av dessa tillhör nu trion Mikael Loön, Felix Möller och Michel Yanez Hernandez IFK Kumla medan Viktor Walldén får stanna kvar hemma i Örebro den här gången. Det är bara Kevin Johansson som får göra en andra Portugal-resa.

NA: 16-åringens succé fortsätter – får åka med ÖSK till Atlantic cup i Portugal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.