Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Riddez tränar Djurgården

Det finns knappt några bilder i arkivet från Riddez' ÖSK-tid. Men här är i alla fall ett urklipp från ett foto taget år 2007 under en ÖSK-träning på Örnsro. Förutom Fredrik Nordback tror jag mig känna igen Robert Walkers ryggtavla ockå.

Det finns knappt några bilder i arkivet från Riddez’ ÖSK-tid. Men här är i alla fall ett urklipp från ett foto taget år 2007 under en ÖSK-träning på Örnsro. Förutom Fredrik Nordback tror jag mig känna igen Robert Walkers ryggtavla ockå.


ÖSKs föredetting Joel Riddez har efter en kort mellanlandning hos Assyriska i Södertälje fått ett nytt tränaruppdrag. Han kommer under de närmaste två åren att ansvara för Djurgårdens damallsvenska lag. Ett nytt område för Joel som verkar att se fram emot utmaningen.

En längre intervju med Joel finns att läsa på Djurgårdens webbplats: Joel Riddez ny tränare för DIF Dam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.