Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Winter 2016/17: Ajdarevic klar för AEK Aten

astrit

Astrit Ajdarevic är klar för AEK Aten. (Skärmdump från klubbens webbsida).

Det kommer inte längre som en överraskning, men innan allt är klart är så inget klart. Idag blev allt klart. Astrit Ajdarevic har avslutat kontraktsförhandlingarna, genomgått en läkarundersökning och därefter skrivit på för AEK Aten.

Ett besked som säkert Magnus Sköldmark & Co. tar emot med en viss lättnad. Astrit har hela tiden känts som en fyrkantig kloss som på något sätt behövde tvingas ner i ett alldeles för runt hål. När han var i form och levererade målgivande passningar och ett och annat eget mål kunde man ha överseende med det. Men när han var ur form som under hösten drog det nog ner hela lagets prestation en hel del.

ÖSK har ännu inte tagit in någon ny spelare till sin spelartrupp trots att det finns ett antal lediga platser som skall fyllas. I dagsläget har de bara 15 kontrakterade spelare. Jag tror att ÖSK har varit tvungna att vänta ut beskedet beträffande Astrits framtid. Nu när han inte längre finns med i bilden och låser en av de två anfallsplatserna kommer det att finnas mer utrymme både spelmässigt och ekonomiskt, när man väljer nya spelare.

Expressen: Ajdarevic: ”Jag har inte tid att leka längre”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.