Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lipovac fortsätter i Karlslund

Christer Lipovac.

Christer Lipovac.

Karlslunds IF skriver på sin hemsida, att man kommit överens med Christer Lipovac om en fortsättning i klubben. Christer kom som lovande junior till ÖSK år 2013. Det året spelade han dock kvar hos Karlslund.

Året därpå kunde han göra sin allsvenska debut även om det bara blev några inhopp som avbytare. År 2015 präglades mycket av olika skadeproblem, vilket gjorde att det blev för svårt för honom att hävda sig i konkurrensen om de allsvenska startplatserna. Under sommaren lånades han ut till Karlslund, som han sedan skrev kontrakt med efter det att hans tid hos ÖSK avslutats.

Karlslunds IF: Christer Lipovac förlänger kontraktet!

statistik-christer-lipovac

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.