Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Hotel Express – ny ÖSK-partner

ÖSK skriver idag på sin webbplats, att man knutit Hotel Express till sig som partner.

ÖSK: Hotel Express ny partner till Örebro SK med helt nytt sponsringsupplägg.
Lagardère Sports: Hotel Express ny partner till Örebro SK med helt nytt sponsringsupplägg

Oklart dock vilken nivå som partnerskapet ligger på. Räcker det till en plats på den fortfarande rätt tomma matchtröjan till exempel.

Hotel Express är en internationell hotelbokningstjänst som vänder sig till företagskunder. Deras verksamhet i Sverige drivs av örebroföretaget K3 Travel (som väl är ÖSKs egentliga samarbetspartner).

Partneravtalet innefattar även en möjlighet för privatpersoner att utnyttja Hotel Express bokningsservice. (Deras vanliga verksamhet vänder sig annars mot företagskunder). För att kunna använda sig av denna tjänst besöker man en webbsida som skapats för detta ändamål. För varje hotellnatt som bokats på detta vis får ÖSK 20 kr.

Det verkar inte finnas några begränsningar beträffande vem som kan utnyttja den här bokningstjänsten. Man behöver uppenbarligen inte vara klubbmedlem eller dylikt. Inte heller behöver hotellbokningarna vara knutna till något speciellt fotbollsarrangemang.

Avgörande för hur framgångsrikt det här erbjudandet kommer att bli är förmodligen den prisnivå som man kan nå ner till om man bokar via Hotel Express. Eftersom de har företag som sin normala kundkategori så kan man väl anta att de finns en risk att priserna trots rabatter ligger högre än vad privatpersoner tycker är vana vid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.