Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Silly Summer 2016: Pärlan till J-Södra?

Pär Ericsson, som under det här värvningsfönstret setts både som en tänkbar sommarvärvning för ÖSK och som en serieräddare i Degerfors verkar hamna längre söderut. Enligt Jnytt ligger han bra till att ta/få en plats i J-Södras lagbygge. Pärlan var faktiskt redan före säsongen i Jönköping för att känna sig för, men då tackade han nej. Utkomstmöjligheterna för hans del verkar dock vara begränsade (ÖSK vill tydligen inte och Degerfors har väl inte råd att hålla en allsvensk lönenivå) så det blir tydligen J-Södra till slut i alla fall.

Jnytt: Han kan bli J-Södras nästa nyförvärv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.