Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

En pärla för Degen?

Vart är Pär Ericsson på väg?

Blir det en retur till Degerfors för Pär Ericsson?

NA tror, att Pär ”Pärlan” Ericsson kommer att spela för Degerfors under resten av den här säsongen. Bruksklubben som för tillfället har dåligt med anfallare har ändå lånat ut sin norrman Magnus Solum till Raufoss. Solum värvades inför årets säsong på ett tvåårskontrakt. Han har dock inte lyckats något vidare och åker alltså nu tillbaka till Norge.

Utlåningen av Solum skulle därmed kunna öppna för att Degerfors tar in Ericsson, som är klubblös sedan Kalmar FF avslutade hans kontrakt för några månader sedan. Pärlan har även förekommit i spekulationerna som en sommarförstärkning för ÖSK. Han lånades ju in förra sommaren, men fick mindre och mindre speltid allteftersom säsongen gick. ÖSK intresse verkar därför inte alltför stort. Hade man velat ha honom hade de säkert redan gjort klart med den saken.

NA: Dif lånar ut Solum – enligt uppgifter ersätter förre ÖSK-spelaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.