Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Riddez till Assyriska

ÖSKs föredetting och tidigare lagkapten Joel Riddez har gjort klart med en ny klubb. Han lämnar IK Frej, där han varit assisterande tränare, och ansluter till Assyriska FF i Södertälje med de dubbla rollerna som sportchef och assisterande tränare. Huvudtränare hos Assyriska är ju sedan någon tid tillbaka Fredrik Samuelsson, ytterbackskollega till Riddez både hos Assyriska och ÖSK.

Joel Riddez gick från Djurgården till Assyriska sommaren 2001 och lämnade dem sedan för ÖSK efter säsongen 2003. Totalt spelade han 71 matcher för Assyriska i Superettan och 96 för Örebro under de 4 år han spelade för svartvitt. Efter tiden i Örebro tillhörde han under 3 år Strømsgodset IF med spel i Tippeligan. Återkommen till Sverige skrev han på för Djurgården. Hans tre år i Djurgården var skadefyllda och under de två sista åren blev det knappt någon speltid alls för honom.

Bloggen konstaterar, att spel som ytterback hos ÖSK verkar vara ett bra val för en framtida tränarkarriär.

Länstidningen: Han får ny nyckelroll i Assyriska
Assyriska FF: Ny sportchef och assisterande tränare till Assyriska
IK Frej: Joel Riddez slutar i IK Frej Täby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.