Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Come-back för Walker?

Har Närkesfyran fått ett nytt lag? Tillsammans med klassikerlag som Adolfsberg, Sturehov och IFK Örebro finner vi detta år även Scandinavian FC Örebro. Ett helt nytt namn i sammanhanget och nya lag brukar ju få starta i div 7. Som ledare, vilket jag i det här sammanhanget tyder som tränare, återfinns Patrick Walker. Mystiken tätnar onekligen.

Efter att ha kollat lite så verkar det handla om (numera fd.) Pars FC, som lagt sig till med ett internationellt mer gångbart namn. Och en internationellt gångbar tränare.

Det skall bli intressant att se vart detta tar vägen. För jag kan väl inte tänka mig att Patrick är så där väldigt intresserad av att träna ett div 4-lag (mer än ett år). Namnbytet tyder väl också på, att det finns någon slags nya planer för fd. Pars FC.

Patrick har på senare år varit engagerad i Pro Soccer Consulting, en huvudsakligen amerikansk fotbollsakademi, som jobbat med att slussa över amerikanska spelare till den nordiska marknaden. Kanske att det är på något sådant sätt man tänkt att använda Scandinavian FC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.