Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Atashkadeh skadad (igen)

William Atashkadeh - lämnade ÖSK för ÖIS  efter vad som väl närmast kan beskrivas som en fyraårig rehabiliteringsperiod.

William Atashkadeh – lämnade ÖSK för ÖIS efter vad som väl närmast kan beskrivas som en fyraårig rehabiliteringsperiod.


ÖSKs föredetting William Atashkadeh var en stor anledning till att Örgrytes IS lyckades ta steget upp från div 1 till Superettan förra året. Han deltog i för hans del närmast osannolika 24 matcher och gjorde 20 mål. Under de fyra åren i ÖSK blev det bara 18 matcher från start plus 19 inhopp. Under sitt sista år i ÖSK som var 2014 startade han inte någon match i allsvenskan, men var väl med vid några tillfällen i U21.

Med tanke på att han mer eller mindre lyckades hålla sig skadefri under fjolåret verkade det nästan som om han kommit över sin skadeproblematik. Men kanske inte. NA skriver nämligen idag att han drabbats av en höftskada som kommer att hålla honom borta från Superettans inledning.

Göteborgsposten: ÖIS mardröm – skyttekungen kan missa premiären
NA: Efter succén – Atashkadeh skadad igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.