Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

ÖSK lämnar Strateg

I närmare 10 år och i vått och torrt har ÖSK använt sig av Strateg för sin reklam- och PR-verksamhet. Från och med i år har man dock bytt samarbetspartner och kommer i fortsättningen att använda sig av ett företag som heter PS Communication. De är Stockholmsbaserade men har en närvaro i Örebro, enligt Simon Åström. PS Communication stod tillsammans med Örebrokompaniet för arrangemangen i samband med Örebros 750-årsfirande förra året.

Det första resultatet av det nya samarbetet kommer vi att få se i samband med att ÖSK kör sin reklamkampanj inför uppstarten av Allsvenskan. Enligt Simon Åström kan vi i fortsättningen förvänta oss med än färgerna svart och vitt då ÖSK publicerar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.