Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Nya jobb för ÖSK-medarbetare

Häromdagen kunde man via NA ta del av nyheten att Magnus Sköldmark numera kan titulera sig Sportchef. Inte för att det verkar beröra honom speciellt mycket, han jobbar vidare på samma sätt som under de(t) senaste åren/t.

Lite märkligt är det väl att ÖSK själva inte officiellt bekräftat utnämningen, även om arbetsuppgifterna inte förändrats nämnvärt. Det är ju trots allt ett av de tre viktigaste jobben inom administrationen vid sidan om VD och huvudansvarig tränare. Men på ÖSKs hemsida har han i alla fall fått sin nya titel åsatt. Tidigare antyddes det att han var ansvarig för den sportsliga administrationen.

Även för några andra personer verkar arbetsuppgifterna delvis ha förändrats.

Magnus Wikström kan numera kalla sig marknadskoordinator, tidigare var han bara marknadsförare.

Gabriel Åbom var även han marknadsförare om än på deltid vid sidan av arbetet kring ÖSKs matcharrangemang. Nu verkar det som om han fått släppa marknadsdelen av sitt jobb för att i stället ägna sig åt souvenirer vid sidan av matcherna.

Ansvaret för souvenirerna låg tidigare på Erik Wärlegård. Erik är i den nya organisationen kommunikationsansvarig och precis som tidigare medlemsansvarig och jag antar även fortsatt verksam som SLO (vilket på ett finare språk än svenskan kan uttydas som Supporter Liaison Officer).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.