Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Herish Kuhi till Nora

Bilden är från år 2006 då ÖSK mötte Degerfors i en träningsmatch i mitten av februari. Till vänster är det Mirza Jelecak och till höger Sebastian Henriksson. Av degerforsarna känns Henrik berger igen.

Bilden är från år 2006 då ÖSK mötte Degerfors i en träningsmatch i mitten av februari. Till vänster är det Mirza Jelecak och till höger Sebastian Henriksson. Av degerforsarna känns Henrik Berger igen.

ÖSKs föredetting Herish Kuhi fortsätter att suga på sin fotbollskaramell. Trots att han i år fyller 35 tycker han att fotboll är så pass roligt att det lönar sig att resa till Nora för träning och match. Han lämnar alltså inför den kommande säsongen Karlslunds IF för att ansluta till den ”hård”satsande Nora BK.

Nora tog förra året steget från distriktsfotbollen i div 4 till den nationella i div 3 Västra Svealand. Ett stort steg rent kvalitetsmässigt så Herish rutin och erfarenhet kommer säkert att komma till pass. Dessutom gör han fortfarande en del mål också.

Sällskap i Nora kommer han bland annat att ha av bland annat Magnus Wikström (om han fortsätter), bröderna David och Adam Johansson samt Adam Palm – samtliga med ett förflutet inom ÖSKs organisation.

Herish gick från BK Forward till ÖSK år 2002 och spelade för klubben fram till sommaren 2006, då han lämnade för då satsande Bodens BK. Totalt spelade han 68 matcher för ÖSK i Allsvenskan och Superettan (2005-2006). Mål gjorde han vid 11 tillfällen. Han kom från Forward som en stor målskytt, men i ÖSK gick det lite trögare med den saken och det var nog därför han fick lov att lämna klubben. Herish är en hårt arbetande och laglojal spelare och Nora kommer säkert att ha stor glädje av att ha knutit honom till sig.

Nora BK: VÄLMERITERAD KLAR FÖR NBK!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.