Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Sandqvist drar vidare

Landskrona BoIS, för tillfället ett div 1-lag, har kommit överens med Jonas Sandqvist om att avsluta det kontrakt som egentligen hade ett år kvar.
– Ja, jag har precis pratat med Jonas och vi har kommit överens om en lösning. Vi skiljs åt i bästa samförstånd och nu önskar vi honom lycka till i Norge, säger Mikael Hjelte, ordförande i BoIS fotbollsutskott.

Ungefär så brukar det låta när någon har blivit utköpt från sitt kontrakt, men i Sandqvists fall verkar det inte ha varit så. I alla fall tidigare har man sagt från klubbens sida att man gärna ville ha honom kvar. Sandqvist fortsätter nu sin ambulerande tillvaro som fotbollsmålvakt i Norge. Någon ny klubb verkar inte vara klar utan han flyttar till Norge eftersom hans flickvän bor där.

Intressant att notera är att Rynninges (och Forwards) talangfulle målvakt Ismael Diaware nu kommer att provspela med BoIS. Han gör eventuellt den motsatta resan eftersom han under det senaste året representerat norska FK Gjøvik-Lyn.

Helsingborgs Dagblad: Jonas Sandqvist har gjort sitt i Landskrona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.