Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Ingen stå på Västra Stå

Försäljningen av ståplatsbiljetter till Västra Stå har inte alls gått i stå. Det såg länge ut som om försäljningen avstannat, men det var nog bara en helgeffekt. Nu är kontoret bemannat igen och försäljningssiffrorna uppdaterade.

Just för tillfället (tisdag kväll) har 402 årskort till ståplats sålts. Betydligt mer än fjolårssiffran 167, men till målet på 500 är det en bit kvar ännu. Men dit kommer man säkert att nå. Priset 799 kronor är ju exceptionellt billigt för 15 allsvenska matcher, minst en svensk cupmatch samt uppenbarligen även ÖSKs träningsmatcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.