Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Lipovac åter till Karlslund

Christer Lipovac återvänder till Karlslund.

Christer Lipovac återvänder till Karlslund.

Christer Lipovac fick inte någon förlängning av sitt kontrakt med ÖSK och har nu gjort klart med en nygammal klubb. Det är alltså hos Karlslund man idag kan glädjas över att ha knutit ett kvalificerat nyförvärv till spelartruppen.

Christer verkar för sin egen del att se det som en möjlighet att på nytt ta avstamp efter två mindre lyckade år i ÖSK. (Under sitt första av tre kontraktsår var han kvar utlånad hos KIF). En hel del otur har han onekligen haft under ÖSK-åren. Skadad eller rehabtränande då laget gick dåligt och han borde ha fått en chans. Skadefri då laget gick bra och det inte fanns någon anledning att testa med nya spelare.

I ÖSK blev det för hans del bara tre inhopp på sammanlagt 33 minuter under säsongen 2014.

Karlslunds IF: Christer Lipovac klar för Karlslund

Christer är född 1996 och alltså inte äldre än 20 år nästa år, trots att man tycker att han varit med ”hur länge som helst”. Förutsättningarna är alltså goda att göra en allvarligt menad omstart av fotbollskarriären, om han nu känner för det.

NA: Karlslund värvar från ÖSK

Anm. Jag är inte helt överens med NA om språkbruket här. Eftersom Christer är kontraktslös kan man väl gärna inte skriva, att han värvas från ÖSK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.