Eyravallen Tänkt, tyckt och skrivet om ÖSK fotboll

Pode har alternativ

Pode check
När ryktet om Marcus Pode och Halmstads BK dök upp verkade en övergång vara nära förestående. HBKs tränare Jan Jönsson var i alla fall säker på, att Pode har den profil klubben söker. Hallandsposten har dock grävt lite djupare än Expressen och då visar det sig att en övergång till HBK inte alls ser lika självklar ut.

Enligt tidningen finns det intresse även från Trelleborg, där han spelat tidigare, samt från Kalmar FF. Dessutom vill Pode se en paketlösning som även inkluderar att det fungerar för fru och barn. Hallandsposten skriver att parterna för närvarande står en bra bit från varandra. Lönemässigt, antar jag.

Intressant för övrigt att tidningen skriver att han förhandlat med ÖSK om en förlängning.
– Vi kom helt enkelt inte överens om en bra lösning, enligt Pode. Lönemässigt, antar jag.

Hallandsposten: HBK ett av många alternativ för Pode

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.